Irány Darány logó

Túráimról írták

KEZDŐLAP

ÁLLANDÓ PROGRAMOK

SZEZONÁLIS PROGRAMOK

SZAKMAI PROGRAMOK

ÁRAK

CIKKEK

TÚRÁIMRÓL ÍRTÁK

KAPCSOLAT

Kapcsolat

Hívjon fel telefonon: +36 30/813 0910,

küldjön e-mailt: info@iranydarany.hu

vagy írjon üzenetet:

Nem megengedett karakter a megadott névben!

Érvénytelen telefonszám!

Érvénytelen karakter az üzenetben!

Jelentkezés

Választott program:

Időpont:

Létszám (fő):

Név:

E-mail cím:

Telefonszám:

Üzenet:

Kedves József!

Már jó pár nap eltelt, de még mindig élénken él bennem annak az esti túrának az élménye, amin a családommal részt vehettünk és veled tarthattunk. Szeretném megköszönni, hogy időt és energiát áldoztál arra, hogy a gyerekeimmel ezt a csodát megláthassuk. Mostanában egy kicsit messze kerültünk ezektől a dolgoktól és bár a természet szépségei itt hevernek a lábunk és az orrunk előtt, mi mindig elmegyünk mellettük észrevétlenül. Ezen az útvonalon már jártunk korábban többször is, de ezúttal minden más volt. Te szinte méterenként mutattál egy csodát, nem volt olyan növény, gomba és állat, amit ne ismertél volna fel a hangjáról vagy a lábnyomáról. Elképesztő az a tudás, ami a fejedben van, fantasztikus volt, hogy egyáltalán kimerészkedtünk éjszaka az erdőbe, életre szóló élmény volt a szarvasbőgés, a közelben hancúrozó vaddisznócsalád, vagy az általad óramű pontossággal előre megjósolt sakálok közötti kommunikáció is.

Általad kicsit újra belekóstolhattunk abba, ami körülvesz minket, és átélhettük, hogy amitől általában félünk vagy tartunk, az egy természetes dolog. Az egész család máig emlegeti az ott szerzett élményeket, és már most nagyon vágyunk vissza.

Arra szeretnélek ösztönözni, hogy azt a sok-sok információt, ami benned van, ne tartogasd magadban, hanem oszd meg másokkal is, kívánom, hogy sok ember rád találjon és ezt az egyedülálló csodát minél többeknek meg tudd mutatni. Reméljük, még sok ilyenben lehet részünk nekünk is.

Szeretettel gondolunk Rád!

Bohus Bea és családja

NÉVJEGY

Selyem József erdőmérnök-tanár

7988 Darány, Árpád utca 71.

Adószám: 56912502-1-34

Telefon: 36-30/813-0910

E-mail: info@iranydarany.hu

© 2021 - Selyem József - Minden jog fenntartva.

A honlapot készítette: KardosHonlap